Hver gang du tænder din pc starter en række små programmer sammen med Windows. Jo flere programmer, som starter automatisk, desto længere tid tager det at starte pc'en.

Med Abelssoft StartUpStar får du fuldstændig kontrol over de programmer, som starter sammen med pc'en. Du kan nemt slå overflødige programmer fra eller forsinke deres opstart, så Windows bliver hurtigere klar til brug. StartUpStar rummer også en slags firewall, som fremover holder øje med og giver dig besked, når et nyt program forsøger at starte sammen med Windows.

StartUpStar koster normalt 150 kroner i butikkerne, men som abonnent på Komputer for alle får du det gratis. Hvis du tidligere har anvendt et program fra Abelssoft, der krævede registrering, kan du blot installere StartUpStar og gå i gang. Ellers skal du igennem en lynhurtig registrering, så du kan aktivere programmet via en tilsendt email. Vi viser dig metoden herunder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.