Med Razer Cortex kan du på en nem og overskuelig måde give ekstra kræfter til bestemte programmer på computeren. Det kan fx være aktuelt, hvis du har et tungt video- eller billedredigeringsprogram, der giver din computer sved på panden. Programmet fungerer ved at stoppe baggrundsprocesser og dermed frigive flere af computerens kræfter til det, du skal bruge den til. Det er nemt at tilføje flere programmer til Razer Cortex, og når de er tilføjet, kan du med et klik på en knap få dem til at køre hurtigere og bedre.

OBS!

Før du kan bruge Razer Cortex, skal du oprette en brugerkonto hos Razer. Det får du mulighed for, når du har hentet og installeret programmet. Vi viser dig herunder, hvordan du gør.

1 Klik på Create Account ved login-skærmen i programmet.

2 Indtast nu den mail, du vil bruge, og skriv et selvvalgt kodeord. Gentag kodeordet i boksen nedenunder. Klik på NEXT.

3 Klik så på ACCEPT. Der bliver nu sendt en bekræftelsesmail afsted.

4 Åbn dit mailprogram og åbn den mail, der hedder ‘Razer ID: Email Verification’. Klik nu på linket i mailen. Du kan nu logge ind i programmet og behøver kun logge ind den ene gang.  

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.