Sådan henter du DiskRecovery

1 Klik på den grønne knap HENT PROGRAM

2 Du bliver dirigeret over på en hjemmeside, hvor du indtaster din e-mail i et felt midt på siden og klikker på Request free license.

3 Du modtager nu en e-mail fra O&O Software. I e-mailen er der et link, som du klikker på for at bekræfte din e-mail.

4 Vent på, at du modtager en ny e-mail fra O&O Software – der kan godt gå lidt tid. I denne mail kan du finde en licens ud for teksten Serial Number, og du henter installationsfilen ved at klikke på enten 32-bit eller 64-bit alt efter, hvilken udgave af Windows du kører.

Opdatering: Hent programmet før 1. februar Det har desværre ikke vist sig muligt at tilbyde DiskRecovery på permanent basis i Fordelszonen, som det ellers fremgår af præsentationen i bladet. Du vil i stedet kunne hente programmet gratis frem til 1. februar, så vi anbefaler, at du henter det hurtigst muligt. Når du har hentet programmet, fungerer det uden tidsbegrænsning.

Der kan opstå paniklignende tilstande, hvis du får slettet vigtige, unikke billeder og dokumenter fra din computer. Med DiskRecovery installeret på computeren kan du i mange tilfælde slippe med skrækken, for programmet kan finde og genskabe mange forskellige dokumenter og filer, som ellers synes tabt.

DiskRecovery er et professionelt filredningsprogram, som kan genskabe over 360 filtyper fra SD-kort, mekaniske harddiske og USB-nøgler. Faktisk kan det finde filer, du har slettet for flere måneder siden - selvom chancerne for at redde filer er størst, hvis du reagerer hurtigt.

Er skaden allerede sket, og du har fået slettet filer, skal du installere DiskRecovery på en USB-nøgle fremfor på den harddisk, du skal genskabe filer fra. I sådanne tilfælde kan du nemlig ende med at overskrive de filer, som du forsøger at genskabe.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.