En kalender med dine egne fotos er en sjov og personlig gave – og der findes masser af tjenester på nettet, hvor du kan designe og bestille din egen fotokalender. Vi samlede en mappe med vores bedste fotos fra det forløbne år og satte os ved pc’en for at designe kalendere hos fire af de største tjenester for at kåre den bedste.

Vi sammenlignede brugervenligheden og funktionerne i programmer, apps og web-butikker, og så kiggede vi selvfølgelig det færdige produkt efter i sømmene. Der var ingen af de fire leverede kalendere, der var decideret dårlige kvalitetsmæssigt, så forskellen ligger først og fremmest i, hvor nemt det er at udforme kalenderne, præcis som du vil have dem.

Ofte har tjenesterne automatiske funktioner til at lægge dine billeder ind i kalenderen, så der kun kræves nogle få klik og en kreditkortbetaling, før du har en færdig kalender på vej med posten. Det sjoveste er dog at gøre arbejdet selv. Så kan du fx også sørge for, at familiemedlemmer optræder på billeder ved de kalendermåneder, hvor de fylder år. Eller du kan lægge billederne i en rækkefølge, så motiverne passer til årstidernes skiften.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.