Med programmet WinData Reflector kan du hurtigt og nemt tage en backup af dine filer på computeren. Programmet giver dig mulighed for at tage backup til online-tjenester som Google Drive, Dropbox og Onedrive, men det er også særligt godt til at lave en automatisk backup til fx en ekstern harddisk, som du kobler til din computer. Programmet kan fx indstilles, så der tages backup, hver gang du laver ændringer i en fil eller tilføjer nye filer i en mappe.

OBS! I programmet kan du møde en meddelelse om, at du i gratisversion af WinDataReflector kun kan overføre 150 filer og ikke bruge real time-funktionen, der er beskrevet i artiklen om programmet. De begrænsninger findes dog ikke i praksis i den version af programmet, der ligger her i Fordelszonen, så du kan blot ignorere meddelelsen, hvis du støder på den.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.