Nogle foretrækker et lidt kaotisk pc-skrivebord fyldt med mapper, programgenveje, filer, og hvad der ellers kan findes på en computer. Og så er der dem, der foretrækker et stringent, ryddeligt og organiseret Skrivebord, hvor kun det allermest nødvendige er tilgængeligt.

Tilhører du den sidste gruppe, er du måske ligefrem typen, der ønsker et fuldstændig ryddeligt Skrivebord uden et eneste ikon. Men uanset hvor meget du rydder op på Skrivebordet, vil Papirkurven stadig være at finde – medmindre du vælger at skjule den og i stedet flytter den ned på proceslinjen.

På den måde får du et fuldstændig “rent” Skrivebord, men samtidig får du stadig nem og hurtig adgang til Papirkurven og alle dens mange funktioner med kun et enkelt klik. I artiklen her viser vi dig, hvordan du bliver fri for den gamle genvej til Papirkurven og i stedet bruger programmet MiniBin til at lave en papirkurv på proceslinjen. Så kan du stadig både åbne Papirkurven, tømme den og gendanne de filer, som ligger i den, men uden at den ligger og fylder på Skrivebordet.

Med andre ord er MiniBin altså programmet for dig, der vil have orden på din computer – eller som bare trænger til at få gjort ordentligt rent på Skrivebordet og rydde helt ud i det rod, der med tiden har hobet sig op.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.