“Tilføj eller fjern programmer”-funktionen i Windows har du sikkert ofte brugt til at fjerne programmer fra din pc. Det er et simpelt værktøj – og alle pc’er med Windows har det indbygget direkte i computerens indstillinger.

Men når du bruger “Tilføj eller fjern programmer” til at slette programmer, er det desværre ikke altid, at programmet bliver slettet helt og aldeles. Windows klarer ganske vist opgaven for dig og fjerner programmet, men det er sjældent, at alle spor fra programmet slettes fuldstændigt fra harddisken.

Mange programmer opretter nemlig små mapper på computeren, hvor forskellige filer fra programmet bliver lagret. Disse filer kan nogle gange gemme sig for Windows’ indbyggede slettefunktion. Der findes også genstridige programmer, der slet ikke kan blive fjernet af Windows, og nogle programmer har en decideret defekt afinstallationsguide.

Det betyder, at programmerne kan blive hængende på pc’en og optage plads, selv om du forsøger at slette dem – men der er heldigvis en løsning.

Nyt værktøj i Fordelszonen

Du kan komme helt af med de overflødige programmer og tilhørende filer med programmet Wise Program Uninstaller. Programmet fungerer som en udvidet version af “Tilføj eller fjern programmer”, og du kan hente det gratis i Fordelszonen.

Med en indbygget scanner undersøger Wise Program Uninstaller alle de små filer, skjulte mapper og andet, som et program oplagrer diverse steder på harddisken. Efterfølgende sletter programmet alt. Du garderer dig således mod potentielle problemer, som rester fra programmer eller glemte genveje kan skabe for dig senere – og så får du mere plads på harddisken. Med programmets slettefunktion kaldet “Tvungen“ kan du også sikre dig, at Wise Program Uninstaller fjerner genstridige programmer, der ellers normalt er vanskelige at komme af med. Så slipper du helt for at have uønskede programmer og de dertilhørende skjulte mapper med filer liggende på din computer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.