Med WindowTop er det både nemt og hurtigt at få styr på dine vinduer på computeren. Når programmet er installeret på din computer, har du altid hurtig adgang til fire praktiske værktøjer i dine vinduer. Med ét klik kan du fx lave dine vinduer mørke, så det er rarere at bruge computeren om aftenen, da skærmen ikke udsender lige så meget lys, når dine vinduer er mørke. Du kan fx også gøre dine vinduer gennemsigtige, så du kan se, hvad der foregår på den anden side af dem uden hele tiden at skifte mellem dine åbne vinduer. Programmet giver også mulighed for, at bestemte vinduer skal blive øverst på din skærm. Det er praktisk, hvis du fx har en video kørende i et vindue, som skal blive over de andre åbne vinduer på computeren.

OBS: Når du installerer programmet og åbner det førte gang, åbner et vindue, hvor du får tilbud om at købe den fulde version. Her skal du bare klikke på knappen Close, da gratis-versionen er aldeles fin. Du kan også riskere, at programmet spørger, om du vil opdatere til en nyere version, men her bør du også bare afslå.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.