Giv din computer den bedste beskyttelse mod de flere millioner ondsindede programmer, som hver dag raserer på internettet, med programmet Bullguard Internet Security.

Sikkerhedspakken beskytter mod et væld af forskelligeartede trusler og giver malware, ransomware og virus svære kår for at få adgang til din computer. Kampen mod truslerne bider du næsten ikke mærke i, for programmet gør meget lidt væsen af sig.

Det genkender nemlig hjemmesider og programmer, som du ofte bruger og har tillid til. Faktisk glemmer du hurtigt, at Bullguard Internet Security er installeret, indtil du pludselig får besked om, at programmet har stoppet en trussel.

Brugergrænsefladen er desuden enkel, overskuelig og dansk, så det er nemt at danne sig et overblik over de forskellige funktioner som at foretage virusscanninger og redigere firewall-indstillingerne.

Bemærk, at der er tale om et betalingsprogram, som Komputer for alle eksklusivt kan tilbyde vores abonnenter, og at der derfor er et begrænset antal licenser.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.