Microsoft har fået megen kritik for, at Windows 10 sender for mange oplysninger tilbage til firmaet. Derfor har du også løbende fået bedre mulighed for at sige nej tak til snageriet. Men hvis du helst helt vil undgå at dele oplysninger om dig selv, din adfærd, din pc og dit udstyr med Microsoft, har du hidtil skullet justere en hel kaskade af forskellige indstillinger dybt nede i Windows. Ofte har det også været svært at gennemskue, hvad de enkelte indstillinger egentlig gjorde godt for. Nu er det blevet meget lettere at få kontrollen over privatlivet tilbage, når du bruger Windows.

Med programmet Win10 PrivacyFix, som normalt koster 75 kroner, men som du nu får gratis sammen med Komputer for alle, er indstillingerne kun et klik væk. I programmet kan du vælge mellem tre grundindstillinger, der enten slår alle nysgerrige tjenester fra, vælger et godt miks mellem privatliv og komfort eller nulstiller til Windows’ standardindstillinger. Det er både nemt og effektivt.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.