Det vigtigste program i dit arsenal af sikkerhedsprogrammer er uden sammenligning dit antivirusprogram. Et godt antivirusprogram beskytter nemlig din pc mod traditionelle virusfiler, der kan inficere computeren og bringe den i knæ. I den forbindelse er det heldigt, at der findes fremragende gratis antivirusprogrammer, der giver dig en beskyttelse, som er fuldt ud tilstrækkelig til os almindelige pcbrugere.

Sikkerhedsfirmaernes gratis antivirusprogrammer er vidt forskellige; nogle forsøger at sælge dig en betalingsudgave, andre beder dig hele tiden om at træffe nye valg om sikkerhedsniveau, og hvilke filer du vil lukke ind på computeren. Bitdefender – dit nye antivirusprogram – gør ingen af delene. Du vil blive overrasket over, hvor stille og diskret programmet er. Når det først er installeret og du har registreret dig, hører du kun fra det i ét tilfælde: Hvis du har virus. For selv om programmet ligger gemt, yder det en fremragende beskyttelse og griber ind, når det er nødvendigt. Og når det griber ind, sker det ganske eftertrykkeligt: Virusfilerne blokeres eller slettes, og du sættes ikke i en situation, hvor du selv skal vurdere, om filen er skadelig.

Bitdefender Antivirus Free indgår fra dags dato i Komputer for alles sikkerhedspakke, hvor det erstatter Avast Antivirus Free. Sikkerhedspakken består af seks stærke programmer og ligger som altid klar til dig i Fordelszonen.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.