Sæt en stopper for de ondsindede ransomware-programmer med McAfee Ransomware Interceptor. Programmet stopper de ondsindede processer, inden de raserer din pc og låser alle dine filer og kræver en løsesum for at åbne dem igen.

Med programmet ruster du din computer til kampen mod en af vor tids værste it-trusler, der rammer flere millioner computere hvert eneste år. Det kører i baggrunden, og du bemærker kun, at det er installeret i tilfælde af, at det forhindrer et ransomware-angreb.

I så tilfælde dukker en lille dialogboks op i nederste højre hjørne og fortæller, at der netop er blevet sat en stopper for angrebet. McAfee Ransomware Interceptor beskytter udelukkende mod gidseltagningsprogrammerne, så det bør bruges som et supplement til en sikkerhedspakke og ikke som dit eneste værn mod ondsindede programmer.

Sådan bekæmper du ransomware
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.