Gode og nyttige pc-programmer findes der rigtig mange af. Nogle optimerer din pc, andre er sjove og gavnlige programmer, som gør din dagligdag på computeren bedre. Men ligesom der findes enkelte rådne frugter i supermarkedet, findes der også dårlige programmer på internettet. Nogle af dem har endda været rigtig gode engang, og derfor er det ikke underligt, hvis du har dem installeret på din pc. Ja, vi har faktisk anbefalet et par af dem tidligere i Komputer for alle. Men måske har de førhen gode programmer senere enten fået nye ejere og dermed tvivlsomme funktioner eller ringe opdateringer, der gør, at du nu bør slette programmet.

Datalæk og sikkerhedshuller Der er stor forskel fra program til program på, hvor skadeligt eller dårligt programmet er. Nogle programmer lækker data om dig, andre bliver ikke opdateret længere og er ganske enkelt forældede, og en helt tredje gruppe af programmer er decideret farlige og til skade for din computer. Sidstnævnte kan skyldes, at programmet har problemer med sikkerheden, eller at det går ind og påvirker din maskines ydeevne. Det kan imidlertid virke uoverskueligt at skulle holde styr på alle programmer, du har installeret på din computer, og løbende tjekke, om den nyeste opdatering har gjort programmet til en trussel. Vi giver dig derfor en liste over syv af de værste programmer, som du muligvis har liggende på din pc, men som du bør fjerne med det samme, da de ikke længere er så gode, som de engang var. Du får også bud på alternativer til de dårlige programmer, så du stadig er dækket ind, men slipper for at eksponere dit privatliv eller at udsætte din pc for potentiel skade.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.