Det blev en tæt kamp, da vi satte fire tablets op mod hinanden i en sammenlignende test, og det viste sig faktisk, at der ikke er de helt store forskelle på, hvad du får for dine penge, når du køber en ny tablet.

De fire tablets var fordelt på tre forskellige styresystemer: Den nyeste iPad kører sit helt eget iPadOS, der minder meget om styresystemet på en iPhone. Lenovo og Huawei bruger tilrettede udgaver af Googles styresystem, Android, og endelig bruger Microsofts Surface 2 selvfølgelig firmaets eget Windows 10. Der er styrker og svagheder ved alle styresystemerne, men fælles for dem er, at det som regel er en fordel, at du holder dig til det styresystem, som du bruger på andre enheder, fx din telefon. Ofte kan du nemlig bruge de samme apps, så du kun behøver at købe dem én gang, og samtidig slipper du for at skulle sætte dig ind i, hvordan et helt nyt styresystem fungerer.

Vi endte med at være gladest for Microft Surface Go 2. Det er en velbygget og hurtig tablet, og det er meget nemt at forvandle den til en Windows-pc ved at koble en mus og et tastatur til den. Her får du simpelthen det bedste fra begge verdener.

Den første iPad blev introduceret af Apples daværende direktør Steve Jobs i 2010, og der er sket meget siden. I dag har Apple en hel serie med forskellige versioner af den populære tablet. Vi tog den billigste med i testen, og vi blev positivt overraskede over, at den forholdsvis billige maskine faktisk kunne køre hvad som helst, vi satte den til.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.