OBS: Vær opmærksom på at du med EaseUs MobiMover fra Fordelszonen højst kan flytte 20 filer per dag mellem iPhone og din pc.

At flytte filer fra din iPhone til en pc er ingen dans på roser. Det er svært at gennemskue, hvilke mapper på telefonen, der indeholder lige præcis de filer, som du skal bruge, og hvordan man får dem over i den relevante mappe på pc’en. Er du typen, der tager mange billeder og optager mange videoer, kan det desuden være en trist omgang at overføre billede efter billede og video efter video fra din telefon til din computer. Fordelszonens nye program EaseUS MobiMover giver dig en smart løsning på problemerne. Programmet er designet til at gøre det let at overføre filer fra din iPhone til pc’en og omvendt, uden at du skal være Sherlock Holmes og vide alt om din telefons lagringsmetoder. Med letgenkendelige ikoner kan du hurtigt finde hoved og hale i, hvad der er hvad, og således sikrer du dig, at du får overført dine filer korrekt. EaseUS MobiMover lader dig enten overføre ét billede ad gangen, ét album ad gangen eller hele molevitten på én gang. Sidstnævnte er særlig effektivt til backup af din telefon, om end det kan tage en del tid.

Særligt funktionen, der eksempelvis gør det muligt at flytte et helt fotoalbum fra en ferie i Andalusien, er til stor gavn. Du kan således nemt og hurtigt sortere dine billeder og videoer og frigøre lagerplads på din telefon. Programmet giver dig også en intuitiv metode til at overføre lydfiler fra din computer til din telefon. Det er især nyttigt, hvis du kunne tænke dig at lytte til musik eller podcasts uden at bruge data på din iPhone. Med ganske få klik kan du let og sikkert overføre lydfiler til din telefon, og du slipper for at skulle ud i gætterier om, hvilken mappe på telefonen, der mon indeholder lydfiler. EaseUS MobiMover rummer dog også en enkelt funktion, som vi ikke vil anbefale dig at bruge. Funktionen kræver, at du installerer en særlig type software, så du kan låse din iPhone op fra computeren. Vi viser dig, hvordan proceduren ser ud, på næste side, og klæder dig i øvrigt godt på til at bruge det ellers ganske fremragende filflytningsprogram. Programmet kræver dog, at du installerer iTunes først, men det kan du heldigvis også hente fra Fordelszonen.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.