Lad os bare indrømme det: Vi er dybt afhængige af vores mobiltelefoner. I takt med at smartphones har fået flere og flere funktioner, er det også blevet vigtigere for os, at apparaterne ikke pludselig løber tør for strøm.

Hvis man udnytter alle de spændende funktioner, en smartphone rummer, fuldt ud og bruger internet, kamera og GPS, holder telefonens batteri sjældent mere end en dag. En fuldt opladet powerbank i tasken er en forsikring mod den situation, hvor du står med en telefon med et fladt batteri – lige når du havde allermest brug for telefonen. Powerbanks er ikke altid bare transportable batterier.

Ofte har de praktiske ekstrafunktioner, så du fx kan tænde en indbygget lampe eller lade batteriet op med sollys. Testvinderen i dette nummer kan endda lade din telefon trådløst op, hvis telefonen vel at mærke har samme teknologi indbygget. Du skal bare lægge telefonen ovenpå powerbanken – så går opladningen i gang. Hvis du har en ny iPhone, griber powerbank og telefon endda fat i hinanden ved hjælp af indbyggede magneter, og du kan sætte et magnetisk klistermærke bagpå din Android-telefon for at få glæde af samme funktion.

Når du vælger din nye powerbank, er det en god idé at undersøge, hvilken type stik den bruger til at blive ladet op. De fleste telefoner i dag har den moderne, symmetriske USB-C-port, så hvis din powerbank også oplades via det stik, slipper du for at skulle slæbe rundt på et ekstra kabel for at lade powerbanken op. Det bliver du derimod nødt til, hvis din powerbank bruger den gamle Micro-USB-teknologi.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.