Med et abonnement på en streamingtjeneste bestemmer du selv, hvad du vil se i fjernsynet, og måske endnu vigtigere hvornår du vil se det.

Streamingtjenesterne kan endda bruges på både din pc, telefon og tablet, så du kan også selv bestemme, hvor du ser dine film og tv-serier. Alt vises i en billedkvalitet, som vi kun kunne drømme om indtil for få år siden, og du slipper ovenikøbet for at blive afbrudt af reklamer undervejs. Med alle disse fordele er det ikke sært, at antallet af husstande, der helt har droppet kabel- og antenne-tv, stiger hele tiden.

En enkelt streamingtjeneste kan levere mere interessant indhold, end du overhovedet kan nå at se. Denne test har været lidt anderledes end vores afprøvninger af printere og computere, hvor vi måler og vejer og går videnskabeligt til værks i vores testlaboratorium.

Testen af streamingtjenesterne er til dels foregået hjemme i sofaen foran et 55-tommers tv i Ultra HD-opløsning og med et par velvoksne højtalere på hver side. Vi er nu alligevel gået systematisk til opgaven, når vi fx skulle vurdere billedkvaliteten og tjenesternes brugervenlighed.

Det er nemt at blive abonnent på en streamingtjeneste. Du går typisk blot ind på dens webside og opretter dig med et brugernavn og kodeord. Disse loginoplysninger kan du så bruge på både din pc, tablet, telefon og dit Smart TV. Du kan opsige dit abonnement med få klik, så det udløber, når den måned, du er i gang med, er slut. Flere af tjenesterne har endda gratis prøveperioder, så du kan prøve dig lidt frem, før du vælger den tjeneste, der passer dig.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.