Velkommen til Fordelszonen, som er Komputer for alles tjeneste på nettet. Her kan du som abonnent kvit og frit hente masser af udvalgte og gennemtestede programmer og værktøjer til din pc, læse guider til Windows 10, gennemfører kurser og meget andet.

Fordelszonen er din nemme, hurtige og sikre adgang til at hente de nye og nyttige programmer, vi skriver om i bladet, og du kan være sikker på, at vi altid har afprøvet dem grundigt. Allerede nu rummer tjenesten 400 kvalitetsprogrammer, så du altid kan finde frem til præcis dét værktøj, du har brug for til din pc lige nu. Og prisen skal du ikke tænke på: Med dit Komputer for alle-abonnement har du fuld og ubegrænset adgang til at hente programmer i Fordelszonen.

Nye kurser, stort Spørg os-arkiv og masser af guider

Men det er ikke blot programmer, du kan hente. I Fordelszonen er programmerne typisk suppleret af en trin-for-trin-guide, hvor vi udførligt forklarer dig, hvordan du bruger programmerne. Guiderne er naturligvis på dansk. På den måde er du sikret en stor og stadig voksende samling af gode, gennemprøvede pc-programmer med tilhørende vejledninger som en del af dit abonnement på Komputer for alle.

Desuden betyder Fordelszonen på et stort arkiv over de Spørgsmål og svar, vi har bragt i bladet Spørg os-arkiv. Du kan også prøve kræfter med vores digitale kurser, hvor du kan lære om pc'en i dit eget tempo.

På Komputer for alles redaktion har Fordelszonen sin egen dygtige redaktør, og han sørger hver eneste dag for at håndplukke og præsentere aktuelle, spændende og nyttige programmer.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i Fordelszonen. Skriv i søgefeltet herover, eller klik på Se alt indhold for at få et overblik.

I Fordelszonen finder du også vores altid opdaterede bud på de bedste sikkerhedsprodukter til din pc:
Find de bedste sikkerhedsprogrammer i vores sikkerhedscenter

Hvis du er tvivl om, hvordan du opretter dig i Fordelszonen, henter programmer eller noget helt tredje er der masser hjælp at hente her:
Spørgsmål og svar om Fordelszonen

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.