Bare ét besøg i startmenuen kan afsløre et af Windows 10’s største irritationsmomenter: Her ligger nemlig adskillige programmer, som spænder fra at være primitive til direkte ubrugelige og overflødige – og flere af dem har endda fået fremtrædende placeringer.

Både Microsoft og computerproducenterne lægger nemlig programmer på din nye pc, som du ikke umiddelbart kan fjerne. Programmer, som du aldrig får brug for - og som blot optager plads på din harddisk.

I dette kursus lærer du, hvordan du ved hjælp af programmet Geek Uninstaller, som du kan finde her i Fordelszonen, slipper af med de irriterende og overflødige programmer og får en bedre computer.

Du lærer blandt andet:

  • At slette Windows' overflødige programmer - og hvilke programmer, du trygt kan slette.
  • At fjerne producenternes overflødige programmer - ofte kaldet bloatware - og hvilke programmer, du trygt kan slette fra pc'er fra bla. Acer, LenovoHP og ASUS.
  • At rydde op i startmenuen, så du får let adgang til de programmer, du skal bruge.

Dette kursus er skræddersyet til dig, der:

  • Vil have ryddet op på computeren
  • Er træt af programmer, du ikke bruger
  • Vil have en hurtigere og bedre computer
  • Vil lære mere om, hvordan man fjerner programmer fra pc'en


Kurset er altid tilgængeligt, og du kan tage det præcis i det tempo, DU har lyst til. Og kurset gemmer automatisk, hvor du er kommet til, så du nemt kan fortsætte senere.

Du kommer direkte til kurset via linket herunder. Du skal være logget ind i Fordelzonen for at se linket.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.