Hver gang du installerer et nyt program på din computer, oprettes også altid en genvej i startmenuen, som du kan tilgå ved at klikke på startknappen i Windows. I nogle tilfælde placerer programinstallationen også et ikon på dit Skrivebord, men både startmenu og Skrivebord bliver hurtigt så fyldt med farvestrålende genveje, at det er noget nær umuligt at finde et bestemt program, når du skal bruge det.

Derfor kan du gøre programvalget meget mere overskueligt ved at placere genveje til de 5-10 programmer, som du bruger allermest, på proceslinjen til højre for startknappen. Her vil ikonerne til dine favoritprogrammer både være hurtigere at finde og nemmere at klikke på.

Uanset hvor dine genveje er placeret nu, kan du nemt tilføje dem til proceslinjen, så du har hurtig adgang til dem. Du kan også vælge at fjerne dem fra Skrivebordet, når du har placeret udvalgte genveje nederst på skærmen.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.