Det kan føles som lidt af en ørkenvandring at bladre en tur gennem Stifinder i Windows: Rækkevis af mapper og filer, der ligner hinanden på en prik, og som er umulige at skelne fra hinanden, hvis det ikke var for deres navne.

Men det kan du nu endelig gøre noget ved. Med det nye program Quick Any2Ico fra Fordelszonen kan du lynhurtigt tage dine egne billeder og fotografier og lave dem til særlige ikonfiler, som Windows kan bruge i stedet for de ikoner, som eksempelvis de nuværende mapper har. Det betyder, at mappen med bryllupsbilleder nu i stedet kan vise et billede af brylluppet frem for en kedelig mappe, eller at mappen med feriebilleder kan vise et billede af den destination, turen gik til.

I Windows er du dog ikke begrænset til at ændre mappernes ikoner. Du kan fx også ændre ikonet til browserbogmærker, du har gemt på dit Skrivebord, eller du kan ændre, hvordan ikonerne til dine programgenveje i Windows ser ud. Kun fantasien sætter grænser.

I vores eksempel til højre kan du se tre vidt forskellige eksempler på, hvordan programmet kan bruges – men i sidste ende er det helt op til dig og din fantasi, hvordan det skal se ud.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.