Læs Komputer for alle på magasin-appen WYPE
Læs Komputer for alle på magasin-appen WYPE

Få direkte adgang til de seneste udgaver af bladet Komputer for alle i en digital udgave på din computer, tablet eller mobiltelefon via app’en Wype!

Som abonnent på Komputer for alle får du kvit og frit en digital udgave af magasinet, så du altid kan læse det på din computer, mobil eller tablet.

På den måde kan du fx lynhurtigt finde frem til et godt tip fra bladet, når du hjælper en ven med pc’en.

Det er let at springe mellem magasinerne i din samling – og du har altid adgang til de fem nyeste blade.

Du får naturligvis som hidtil det trykte blad med posten, men samtidig kan du kvit og frit læse den digitale version på en af dine skærme via tjenesten Wype.

Fordelen for dig er, at flere i familien nu kan læse magasinet samtidig, du har altid de gode tips lige ved hånden – og at du slipper for at gennemrode bladholderen, når du vil læse et gammelt nummer.

Hent Wype til Android her.

Hent Wype til iPhone her.

Virker på pc, iPad, iPhone og Android

Den digitale udgave af Komputer for alle er naturligvis klar allerede på bladets udgivelsesdag, og som abonnent kan du ganske gratis logge ind og læse den.

Wype virker i browseren på din pc, ligesom du kan hente gratis apps til både iPad og Android. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er dit abonnementsnummer til Komputer for alle.

Køber du normalt bladet i fx en kiosk eller et supermarked, får du ikke automatisk adgang online. Du skal altså enten købe et abonnement på Komputer for alle eller betale 99 kroner om måneden for fri adgang til hele Wype-tjenesten.

Du kan også prøve Wype i en måned for 0 kroner – helt uden binding.

Adgang til mange forskellige magasiner

Når du er logget ind med dit abonnementsnummer fra Komputer for alle kan du i øvrigt som en ekstra bonus samtidig få digital adgang til en lang række andre spændende magasiner for kun 49 kroner om måneden – blandt andet Bo Bedre, Illustreret Videnskab, Historie og Digital Foto.