Du har måske været fristet til at bruge det samme kodeord flere steder – og gerne en kode, der er nem at huske. Problemet er bare, at den slags koder er svage, og hvis hackerne først har opsnappet koden ét sted, kan de nemt få adgang til resten af dine konti, såfremt du har brugt koden andre steder også. Løsningen er i stedet at bruge kodeordshuskeren Bitwarden Free, for så slipper du for selv at skulle huske dine mange kodeord. Programmet gemmer alle dine stærke, unikke kodeord i et krypteret digitalt pengeskab og udfylder automatisk koden for dig, når du skal bruge den. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle Bitwarden Free, hvilken kode der hører til diverse tjenester.

Så skal du blot besøge hjemmesiden eller åbne app’en, åbne Bitwarden Free, og så bliver du logget ind. Fremover er den eneste kode, du skal huske, den adgangskode, der logger dig ind i programmet og åbner Bitwarden Frees pengeskab med de resterende koder.

Kom godt i gang med programmet

Før du kan bruge Bitwarden Free til at huske dine koder, skal du afsætte lidt tid til opsætningen af programmet, men det er ganske let klaret. Først skal du oprette en brugerkonto, og så er det nemt efterfølgende at tilføje et login til programmets krypterede pengeskab.

Forbind programmet til browseren

Du får mere ud af Bitwarden, hvis du også installerer programmets browserudvidelse. Så kan du nemlig få Bitwarden til at indsætte dine loginoplysninger, fremfor at du skal åbne programmet og selv finde koderne og kopiere og indsætte dem. Her viser vi, hvordan du gør i Google Chrome, men metoden er den samme i Edge.

Log nemt og hurtigt ind på en tjeneste

Når du har tilføjet et login til Bitwarden og hentet Bitwardens browserudvidelse, er det let at bruge programmet til at logge ind på dine tjenester. Besøg bare hjemmesiden for den tjeneste, du vil logge ind på, og brug så browserudvidelsen.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.