Det er svært at komme udenom, at Googles Chrome-browser er voldsomt populær. Siden udgivelsen af den første version tilbage i 2008 har Chrome langsomt spist sig ind på konkurrenterne, og i dag foretages omkring 66 procent af alle hjemmesidebesøg i verden fra Googles browser. I tiden siden den spæde start for 15 år siden er der kommet utallige nye versioner, opgraderinger og opdateringer til Chrome, og browseren udvikles fortsat i samme høje kadence.

Cirka hver anden måned udgives en ny stor opdatering til Chrome, som bringer nye funktioner og muligheder. Det kan være små funktioner, der forbedres, nye teknologiske funktioner eller større ændringer i funktionalitet eller udseende.

Få Googles egne anbefalinger

Hver gang Chrome installerer en ny stor opdatering, vil browseren starte på en særlig nyhedsside, næste gang du åbner den. På den side nævnes de vigtigste nyheder i den opdatering, som netop er installeret på din pc – og det er altså Googles egen guide til de mest interessante nyskabelser. Vi har kigget oversigten fra Google igennem og udvalgt de 10 bedste og smarteste nye Chrome-funktioner, som du kan læse mere om på disse sider.

Hvis du selv vil dykke ned i Googles egen guide og opdage andre spændende funktioner, som er lanceret gennem tiden, skal du blot åbne Chrome og indtaste nedenstående adresse direkte i adressefeltet.

Efter hver opdatering beskrives de nye funktioner nemlig på siden, som du finder her:

chrome://whats-new

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.