Vejrudsigten. Aktiekurser. De seneste sportsresultater. Nyhederne. En film på Netflix. E-mailindbakken. Mange af os har faste rutiner og hjemmesider, som vi besøger nærmest rituelt, når vi tænder computeren. Andre hjemmesider besøger vi kun en gang imellem, såsom lægen, netbanken eller et webværktøj som Google Fotos.

Fælles for hjemmesiderne er dog, at de er praktiske at have nem adgang til – og til det formål er bogmærkeværktøjet i Chrome genialt. Med det kan du gemme hjemmesider, så du senere kan finde dem frem, og endda arrangere dem i grupper, så du nemt kan holde styr på dem.

Læs artiklen senere

En anden genial funktion i Google Chrome er værktøjet Læseliste. Med det kan du gemme interessante artikler og sider, som du ikke vil læse lige nu, men som du gerne vil læse på et senere tidspunkt. Modsat et bogmærke er læselisten oplagt til indhold, du blot vil læse en enkelt gang og derefter eventuelt kassere.

I læseværktøjet kan du have dit indhold liggende, og så kan du krydse det af, når du har læst det. Det, du gemmer, vil endda være tilgængeligt offline, altså selv om du ikke er på nettet. For at bruge værktøjerne skal du have en Google-konto og være logget ind med din bruger i Chrome.

På adressen her kan du se, hvordan du får en Google-konto: www.komputer.dk/google-konto

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.