Det er ikke sjældent, at du både her i bladet og på vores hjemmeside kan læse om læk af adgangskoder og andre personlige data. Internettet er nemlig spækket med hackere og svindlere, hvis arbejde består i at få adgang til helt almindelige menneskers personlige oplysninger.

Derfor gælder det om at gøre det så besværligt og bøvlet som overhovedet muligt at få adgang til dine informationer. Det gør du blandt andet ved at ændre og fintune indstillingerne i Chrome, så din browser bliver så sikker som overhovedet muligt.

Så minimerer du nemlig markant risikoen for, at skadelige websites, malware og farlige filer får inficeret din computer. Og er skaden allerede sket, så din computer er blevet inficeret med skadelig software, er der faktisk værktøjer indbygget i Chrome, som kan hjælpe den på ret køl igen.

Tegn på malware kan eksempelvis være pop op-annoncer, der ikke vil forsvinde, eller at din startside i Chrome bliver ved med at skifte til noget andet end det, du har valgt. Det kan også være, at browseren er blevet kapret og sender dig hen til hjemmesider og annoncer, du helt sikkert aldrig har bedt om. Så uanset om du vil beskytte din computer, så du undgår nettets farer fremover, eller om du vil rette op på en skade, der måske allerede er sket på din pc, kan du i artiklen her se, hvordan du gør din Chrome-browser så sikker, som det overhovedet er muligt.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.