Få store læserrabatter på udstyr i MoreShop
Få store læserrabatter på udstyr i MoreShop

Spar masser af penge, når du handler nyt udstyr gennem Komputer for alle – uanset om du er på udkig efter lækkert it-grej eller praktiske ting til hjemmet.

Som abonnent på Komputer for alle har du en direkte adgang til store rabatter på masser af nye og spændende produkter.

I vores fordelsbutik, MoreShop, har vi nemlig samlet et overflødighedshorn af alle de produkter, som nye læsere får tilbudt som en del af deres velkomstpakke – for dem skal du som trofast abonnent på bladet selvfølgelig også have mulighed for at få fingrene i uden bøvl.

I vores MoreShop kan du fx købe ure, tastaturer, vejrstationer, bluetooth-headsets, powerbanks og meget, meget mere med stor læserrabat.

Alle kan handle på Moreshop, men så snart du logger ind med dit abonnementsnummer, får du adgang til at bestille alle varerne til særligt lave priser – ofte helt ned til halv pris!

Rabat på værktøj og knivsæt

Vi samarbejder med flere andre magasiner om MoreShop, og det giver dig derfor også direkte adgang til at købe fx laserafstandsmålere, infrarøde termometre, japanske knivsæt, håndklæder, løbeure, træningstøj og meget andet til stærkt nedsatte abonnentpriser.

Der kommer hele tiden nye produkter til, så vær sikker på at slå vejen forbi med jævne mellemrum. Gå selv på opdagelse blandt alle produkterne lige her – og husk at logge ind med dit abonnementsnummer for at være sikker på at få din fordelsrabat: