Telefoner, tablets, smartwatches og computere. Mængden af batteridrevne apparater, som vi slæber med os, er efterhånden ganske stor. De store, flotte skærme og de hurtige processorer i de transportable elektroniske vidundere sluger en frygtelig masse strøm, og det er svært at klare sig uden et kraftigt eksternt batteri som de seks powerbanks, vi har testet i dette nummer.

Vi har samlet et bredt udvalg af de typer powerbanks, som kan købes i dag. Der er derfor stor forskel på kapaciteten i de indbyggede batterier. De mindste powerbanks i stortesten kan stort set bare lade din telefon op, mens de største også kan levere strøm til din bærbare pc, og en enkelt kan endda pumpe din bil, hvis du har et fladt dæk. Faktisk har denne test det største udvalg af ekstrafunktioner, som vi nogensinde har set. De to største powerbanks i testen har ovenikøbet et 12-volts stik, der fx kan levere strøm til en køletaske med aktiv køling, hvis du skal på campingtur i sommervarmen.

Den mindste powerbank i testen har ikke engang kapacitet til at oplade en typisk moderne smartphone fra 0 til 100 procent. Powerbanken er blot beregnet til at give telefonen et hurtigt skud strøm, så du lige kan klare dig, til du får mulighed for at koble telefonen til en stikkontakt igen. Den lille powerbank er faktisk så smart indrettet, at den klikkes magnetisk fast på bagsiden af en nyere iPhone ved hjælp af Apples MagSafe-teknologi, så din telefon bliver trådløst opladet, mens du bruger den, som du ellers ville gøre.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.