De to mest populære browsere, Edge og Chrome, bliver stadig bedre. Det skyldes primært Google og Microsofts villighed til at finpudse hver detalje for at give os den mest gnidningsfri og righoldige oplevelse, når vi går på internettet. En stor del af denne finpudsning består af de såkaldte flags. Flags er browserværktøjer på forsøgsstadiet. Altså ting, som firmaerne bag browserne håber kan gøre browseren bedre, men som man gerne vil teste først for at være sikker på, at de har den ønskede effekt.

Både Microsoft og Google giver dig adgang til et arsenal af testværktøjer. I Chromes tilfælde er det tæt på 400 værktøjer, mens tallet i skrivende stund ligger på omkring 200 værktøjer for Edge. Det er med stor sikkerhed ikke alle disse værktøjer, der har en markant indvirkning på din browser. I mange tilfælde vil du næppe opdage, om funktionen er slået til eller fra. En del af dem er imidlertid meget spændende og konkrete.

De værktøjer har vi fundet frem til, og i denne artikel viser vi, hvordan du søger dig frem til dem og slår dem til i Edge eller Chrome. Mange af funktionerne er ens i begge browsere. Ved hvert element i artiklen angiver vi derfor med ikoner, om et bestemt testværktøj virker i Edge og Chrome eller kun i den ene af de to browsere. Uanset om du bruger Edge eller Chrome, kan du prøve værktøjerne lige nu og her. Slip din indre nørd løs, prøv flags og få et unikt indblik i de værktøjer, som måske bliver – eller faktisk allerede er blevet – en fast del af verdens bedste browsere.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.