BrowsingHistoryView viser dig den gemte historik fra de fleste browsere – bl.a. Edge, Firefox og Chrome – så du kan finde tilbage til de besøgte hjemmesider uanset hvilken browser du har anvendt.

Derfor er programmets begrænsning også det antal dage din browser gemmer dine besøgte hjemmesider. Browseren Chrome gemmer som standard dine besøg 90 dage tilbage, mens Edge og den gamle Internet Explorer går hele 999 dage tilbage. Firefox har ingen tidsbegrænsning, men har i stedet en begrænsning på det totale antal hjemmesider, browseren gemmer. Hvis du er logget ind på Edge eller Chrome fra forskellige pc’er og telefoner, kan du i BrowsingHistoryView søge efter hjemmesider på tværs af dine enheder.

OBS

BrowsingHistoryView hentes til din pc i en zip-fil, som du først skal pakke ud med Stifinder. Herefter kan du starte programmet direkte uden at installere det først.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.