De fleste hjemmesider, vi besøger på internettet, finder vi frem til via Google eller andre søgemaskiner. Hvis du fx mangler en opskrift på gammeldags æblekage, gør du sikkert ligesom de fleste og taster ”opskrift på gammeldags æblekage” i Googles søgefelt.

Derfor kan det også være svært at huske den præcise adresse til en hjemmeside, som man tidligere har besøgt. Måske fandt du den ad kringlede omveje og via links fra andre hjemmesider. Med programmet Browsing History View, som du kan hente på vores hjemmeside, kan du nemt finde tilbage til de sider, du måske kan huske at have besøgt, men ikke længere kan huske vejen til.

Det kunne være en særlig gaveidé til en i familien, som du efter lang tids søgen har fundet frem til, en god opskrift eller en webshop, der sælger en specifik reservedel til din bil eller modeltogbane. Browsing History View viser dig den gemte historik fra de fleste browsere, som Edge, Firefox og Chrome, så du kan finde tilbage til de besøgte hjemmesider, uanset hvilken browser du har anvendt.

Programmets begrænsning er det antal dage din browser gemmer besøgte hjemmesider. Chrome gemmer som standard kun dine besøg 90 dage tilbage, mens Edge og den gamle Internet Explorer går hele 999 dage tilbage.

Firefox har ingen tidsbegrænsning, men har i stedet en begrænsning på det totale antal hjemmesider. Hvis du er logget ind på Edge eller Chrome fra forskellige pc’er og telefoner, kan du i Browsing History View søge efter hjemmesider på tværs af dine enheder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.