Det er ikke bare svært at forestille sig en verden uden Googles søgemaskine. Det er umuligt. At google noget er for længst blevet optaget i ordbogen, og for mange er det noget, man gør flere gange i døgnet. Enten på pc, telefon eller ved hjælp af en digital assistent bygget ind i en højtaler. Men Google er i dag langt mere end en søgemaskine til simple søgninger på opskrifter, fakta og svar på livets store spørgsmål.

Søgemaskinen rummer også stribevis af andre funktioner som fx en indbygget lommeregner, spil, vejrudsigter og sågar en farvevælger. Mange af funktionerne er skjult, og du skal således vide, at de findes, før du kan bruge dem. I denne artikel viser vi de mest interessante funktioner, som Google har gemt i søgemaskinen. Derudover har vi også samlet de bedste tips og tricks til bedre søgning i Google, så du hurtigt og nemt kan finde lige præcis det, du leder efter, hvilket ellers kan være lidt af en udfordring.

Find alt du skal bruge

Du kan for eksempel lære, hvordan du bruger Googles avancerede billedsøgning, hvor du får mulighed for at vælge, præcis hvor store billeder du leder efter. Det er praktisk, hvis du skal finde billeder, der skal printes og derfor skal have en vis størrelse. Du kan også søge efter specifikke farver, billedet skal have, eller et bestemt format som fx PNG, JPG eller GIF.

Vi viser dig også, hvordan du ved hjælp af Google kan finde frem til hjemmesider, der ellers er gået i stykker og dermed ikke længere kan åbnes på normal vis – enten fordi de ikke længere eksisterer, eller fordi de er offline og dermed fjernet af den ene eller anden årsag. I artiklen her viser vi i alt 20 tips og tricks, som du kan bruge, når du anvender Google på din computer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.