Når du bruger browseren på din computer, er det faktisk ikke kun dig selv, der har mulighed for at kigge med. Alt afhængigt af, hvilket netværk du bruger, er der faktisk en række forskellige parter, der kan have adgang til din internethistorik; fx din internetudbyder, myndighederne og i nogle tilfælde hackere og ejerne af de netværk, du bruger.

Det er derfor en god idé at tage nogle forholdsregler, når du browser, særligt hvis du er på et netværk, der ikke er dit eget. Andre kan nemlig potentielt "lytte" med på, hvad du foretager dig, når du er på deres netværk. Men det kan du undgå, hvis du bruger den nye Dezor-browser, som har en indbygget VPN-funktion. Men den kan du skjule din færden og gøre det umuligt for alle andre end dig selv at vide, hvad du foretager dig online.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.