Programmet understøtter hundredvis af videoformater, og er let at gå til selvom det har et væld af funktioner. Et godt alternativ til fx. Windows Movie Maker.

Er du en af de mange, der elsker at optage videoer, men ikke har lyst til at bruge store summer på et dyrt program til at redigere optagelserne? Så er der heldigvis et godt alternativ:

Shotcut er muligvis det bedste gratis program til videoredigering, og et oplagt valg til dig, der har været vant til at bruge fx Windows Movie Maker. Programmet giver dig lige så mange muligheder for at klippe, redigere og efterbehandle videoklip, som mange af de betalte programmer og understøtter et væld af filformater og codecs.

På trods af de mange muligheder, du har i Shotcut, er programmet lige til at gå til, så dine videoer kommer hurtigt til at ligne noget, der er lavet af en professionel.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.