Skal sofaen måske stå op ad den anden væg – eller ville det give mening at rive væggen ned mellem stuen og køkkenet for at åbne mere op i din bolig? Det kan være svært at forestille sig, hvordan hjemmet kommer til at fungere, hvis du blot laver en flad skitse på et stykke papir. Bruger du i stedet programmet Sweet Home 3D fra Fordelszonen, kan du på kort tid skabe en ganske realistisk virtuel kopi af dit eget hus eller lejlighed – helt ned til tykkelsen af vægge og gulvet i entreen. På den måde kan du helt slippe for bøvlet med at flytte sofaen i virkeligheden, når der skal eksperimenteres med at flytte rundt derhjemme.
Sweet Home 3D rummer masser af gode funktioner og er samtidig nemt at gå til. Når du har lært programmet at kende, kan du let lave en imponerende 3D-model af din bolig eller måske et hus, du er ved at købe, og prøve dine ideer af.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.