Siden jeg som dreng fik mit første kamera, har jeg næsten hver dag i mit liv fotograferet eller filmet et eller andet. Det tog nærmest overhånd, da jeg fik min første smartphone, for med mobilen blev det pludselig meget let at dokumentere hverdagen. Men når man tager så mange fotos og optager så mange videoer, som jeg gør, og samtidig er flitig bruger af alle slags apps til mobilen, bliver dens interne harddisk hurtigt fyldt til randen.

Af samme årsag har jeg investeret lidt ekstra i min mobil for at få plads til flere filer, men selv om lagerpladsen er større end normalt, støder jeg stadig på det samme problem: Mindst én gang om ugen bliver jeg mødt med en besked om, at lagerpladsen er ved at være fyldt, og at der skal slettes noget for at gøre plads til at optage video eller installere den app, jeg vil hente. Og ikke nok med det; telefonen bliver også sløvere og sløvere på grund af de alt for mange filer.

App rydder op på mobilen

Du kan selv rydde ud i telefonens mange filer manuelt, men det er en tidskrævende opgave, og det er bestemt ikke altid let at gennemskue, hvor rodet gemmer sig på mobilen. Men med den fine app WashAndGo Mobile Cleaner er det en anden sag. Værktøjet er nemlig skabt til at rydde ud i alle de filer, der løbende ophober sig på mobilen – og gør det fremragende! WashAndGo Mobile Cleaner, som du kan hente gratis til Android i Google Play Butik, analyserer først indholdet på din mobil for at få overblik over det, der roder på den.

Efterfølgende får du en oversigt over telefonens ubrugte apps, mediefiler, dubletter og midlertidige filer. Ved hver filkategori kan du gennemse filerne og fx sikre dig, at app’en kun sletter fotos og videoer, du allerede har sørget for at tage backup af. Når det er gjort, kan du nemt rydde op på telefonen og få meget mere plads til dine fotos, videoer og apps.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.