Leder du efter måder at nyde surroundsound i dine pc-hovedtelefoner?

Ashampoo Soundstage Pro 2020 gør det endelig muligt. Softwaren konverterer øjeblikkeligt eksisterende 5.1, 6.1 og 7.1 til binaural stereo og sender det til dine hovedtelefoner, så du kan få en ægte surround-oplevelse uden dyr hardware.

Programmet koster normalt 299 kroner, men som abonnent på Komputer for alle kan du nu få fingrene i det helt gratis.

Uanset om du ser film, lytter til musik eller spiller 3D-spil, giver Ashampoo Soundstage Pro 2020 en nuanceret lydoplevelse, der kan sammenlignes med den, man får i et ægte surround sound-system, men med tilpassede rumindstillinger, der sikrer en subtil finindstilling.

Derudover giver indbyggede præindstillinger til flere hovedtelefoner dig optimale indstillinger med det samme. Der er også en spilvenlig tilstand, der føjer rummelighed til lydene og hjælper dig med at registrere fjender hurtigere uden at 'fortynde' den originale lyd. Endelig forbedres selv stereolyd mærkbart med Ashampoo Soundstage 2020 takket være virtuelle højttalere.

Ashampoo Soundstage 2020

  • Nyd ægte surroundsound i dine høretelefoner
  • Anvendt af grammyvindende kunstnere
  • Skræddersyede rumparametre
  • Understøttede lydformater: Stereo, 5.1, 6.1, 7.1
  • Indstillinger til præcis gaming
  • Forøg volumen for at give lavere inputsignaler
  • Mere rummelig stereolyd

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.