OBS: Du skal hente og registrere programmet senest den 16. juli 2023.

Audials One 2023 Special Edition er et sandt multiværktøj, der er perfekt til at gemme lyd, musik og radio fra nettet. Programmet kan optage fra de fleste streamingtjenester, så du kan gemme musikken på din egen pc.

Du kan gemme lyden i MP3-, AAC- eller WMA-format i den glimrende kvalitet 320 Kbit/s. Hvis der er tilknyttet tags eller sangtekster til fx en sang, gemmes disse automatisk som metadata i filen. Når du gemmer et stykke lyd fra nettet, kan du optage lyden i 10 x den normale afspilningshastighed, så du kan med andre ord hurtigt få arkiveret en række sange.

Med Audials One 2023 Special Edition kan du også lytte til flere end 100.000 radiostationer fra internettet - og optage de udsendelser eller musik, du har lyst til.

Du kan enten kopiere links til hjemmesider med lyd eller musik manuelt ind i Audials - eller bladre igennem og søge efter alverdens musik direkte i programmet. Herefter kan du downloade de enkelte numre med et klik.

Audials One 2023 Special Edition rummer funktioner, der har en værdi af omkring 150 kroner. Se herunder, hvordan du registrerer dig og får programmet gratis.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.