Mange telefoner fremstilles i dag helt uden et stik til høretelefoner, og det er der en god grund til: De trådløse headsets er nemlig blevet så gode, at det er blevet helt overflødigt at have et generende kabel dinglende mellem telefonen og dine ører. Bluetooth-forbindelsen, der før i tiden kunne være en smule lunefuld, er i dag stabil, og det er nemmere end nogensinde at parre telefonen med et trådløst headset. Flere headsets finder endda selv sammen med din Android-telefon – stort set uden at du behøver at gøre noget.

Det sørger Google Fast Pair for. Fast Pair bruger en energibesparende version af Bluetooth kaldet Bluetooth LE til hele tiden at lede efter Bluetoothenheder, som telefonen kan koble sig sammen med. Du skal blot godkende parringen, og så er du klar til at bruge dit nye headset i løbet af få sekunder. Men Bluetooth-lyd er selvfølgelig ikke kun forbeholdt Android-telefoner. Du kan finde Bluetooth i alt fra din iPad og pc til dit Smart TV, og headsettene her i testen kan bruges med alle produkter, der har indbygget Bluetooth.

En af de to testvindere kan endda bruges med din pc uden Bluetooth takket være en lille USB-adapter. Det er en smagssag, om du er til et gammeldags headset, der dækker øret, eller om du foretrækker små propper, der skal stoppes ind i øret. Ørepropperne er imponerende højteknologi, der leverer flot lyd i en usandsynlig lille indpakning. Du lader dem trådløst op ved at placere dem i en æske, som selv har indbygget et genopladeligt batteri. På den måde har du en batteritid på et helt døgn eller mere – helt uden kabler.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.