Selv om det lykkes at købe en god og billig printer, kan den hurtigt vise sig at være en dyr fornøjelse. Printerens driftsomkostninger – især blækpatroner – er nemlig en stor udgift, som de færreste tænker over, når de køber printeren.

Blækket er faktisk en af de dyreste væsker, du overhovedet kan købe, og ifølge den engelske forbrugerorganisation Which? er en liter blæk til printeren dyrere end en liter eksklusiv Dom Pérignon- champagne. Udskriver du ofte, kan udgifterne til blækpatroner og papir således udgøre en pæn del af dit budget, og det er irriterende at skulle bruge hårdt tjente kroner på at skifte blækpatroner i tide og utide.

Derfor har vi et program til dig, som du kan bruge til at spare penge på udskrifterne.

Spar på blæk og papir

Programmet CleverPrint er spritnyt i Fordelszonen, og det fungerer som en udvidet version af din printers udskriftsindstillinger. Når du bruger CleverPrint, udskriver du blot som normalt. Den eneste forskel er, at din printer ikke begynder at udskrive med det samme. I stedet åbner Clever- Print, og her kan du fx fjerne alle billeder, bruge den blækbesparende funktion eller sætte siderne sammen til ét papir i stedet for to.

Når du udskriver med CleverPrint, kan du altså både spare på blæk og papir – og i sidste ende også en masse penge. Og som læser af Komputer for alle kan du endda spare endnu mere: Normalt koster CleverPrint 300 kroner, men i Fordelszonen kan du nu hente programmet helt gratis!

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.