Moderne telefoner med deres mængder af apps og digitale muligheder har på mange måder gjort udskrivning af dokumenter, fakturaer, billetter og andre papirer overflødigt. Derfor ler min hustru også hjerteligt af mig, hver gang jeg alligevel udskriver flybilletter, kvitteringer og andre dokumenter på gammeldags A4-papir på min trofaste printer.

Selv om telefonen i lommen gør det muligt at tjekke ind på flyet uden papirbilletter, så udskriver jeg stadig rejsepapirerne som et supplement, for hvis nu teknikken driller, når man skal bruge sin kvittering eller billet, er det rart at have en backup ved hånden.

Printhovedet tørrer ud

Til gengæld udskriver jeg i dag ikke nær så ofte, som jeg gjorde engang, og når jeg endelig har behov for at udskrive en enkelt side indimellem, skal jeg ofte først bruge tid på at rense dyserne på printeren, så der ikke kommer striber på udskriften, fordi printeren simpelthen ikke bruges ofte nok.

Gem en stor printkø

Blandt andet af den grund er det smartere at samle de mange små printopgaver til bunke og så udskrive en eller flere ugers papirer på én gang. Så har du nemlig kun besværet med at få printeren ordentligt op at køre én gang for at udskrive en hel stak papirer. Det er selvfølgelig besværligt, hvis du selv skal huske alle de dokumenter, du skal have udskrevet samlet, og det er her, programmet Print Conductor viser sin styrke.

I programmet indlæser du nemt alle de forskellige dokumenter, billeder og alle andre filer, du skal have en udskrift af, hen over en eller flere uger. Når du så er klar til at udskrive hele samlingen af dokumenter, klikker du blot på udskriv-knappen i Print Conductor. Så sendes samtlige dokumenter til din printer på én gang. Print Conductor genkender omkring 100 forskellige filformater og kan udskrive de fleste med sin egen indbyggede printmotor. Du behøver med andre ord ikke åbne Word for at udskrive et dokument eller Adobe Acrobat Reader for at udskrive en PDF. Print Conductor klarer det meste af sig selv.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.