Vi vil ofte gerne gøre fødselsdagskort så personlige og vedkommende som muligt, når en ven eller et familiemedlem fylder år. De kort, du køber i butikkerne, er dog som oftest ikke specielt personlige, og det kan være irriterende at skulle betale 50 kroner for noget, som bliver smidt ud igen med det samme af modtageren. Derfor skal du hente programmet Ashampoo Photo Card 2.

Ashampoo Photo Card 2 har en stor database med kortskabeloner til stort set alle tænkelige begivenheder, så du let kan designe dine egne, personlige fødselsdagskort. Det er nemlig muligt at tilføje egne fotos, fx af fødselsdagsbarnet, til kortskabelonen, så kortet får det tilstræbte personlige præg. Ashampoo Photo Card 2 er gratis at bruge på ubestemt tid, men husk, at du senest skal aktivere programmet på pc’en den 18. juni 2023

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.