Når en ven eller et familiemedlem fylder år, skal der traditionen tro sendes et fødselsdagskort. Og naturligvis vil vi helst gøre kortet og den tilhørende hilsen så personlig som muligt, men butikkernes masseproducerede fødselsdagskort er sjældent den bedste løsning. Udover at mangle det personlige præg er kortene forholdsvis dyre, så det kan nemt koste over 50 kroner at købe blot et enkelt kort.

Måske har du derfor selv forsøgt at lave kortene på din pc. Programmer som Paint kan dog være vanskelige at mestre, og at skulle designe et flot fødselsdagskort med Paint, helt fra bunden af, kræver en tålmodighed, som de færreste af os har. Derfor kommer Ashampoo Photo Card 2 som sendt fra himlen. Programmet, der kan hentes gratis i Fordelszonen, er nemlig skræddersyet til at lave kort.

Lav kort med private fotos

Photo Card 2 har en stor database med kortskabeloner til stort set alle tænkelige begivenheder. Skabelonernes overskrifter er på engelsk, og billederne er lidt anonyme, men ved at tilføje dine egne billeder og skrive din egen tekst gør du kortene helt unikke og personlige.

Hvis bare du har de rigtige fotos liggende på harddisken, kan de altså indsættes i en af de mange skabeloner, som Photo Card 2 rummer. Når du har valgt en skabelon og indsat et foto, kan du efterfølgende tilføje tekst, og det er også muligt at gøre kortet mere festligt ved at tilføje en eller flere figurer, som følger med programmet.

Husk at registrere dig

Ashampoo Photo Card 2 kræver en licensnøgle, før det kan bruges, men licensnøglen får du gratis, hvis du blot registrerer dig som bruger. Hvis du allerede er oprettet hos producenten, kan du nøjes med at logge ind for at modtage licensnøglen.

Det er vigtigt, at du aktiverer programmet med den gratis licensnøgle senest den 28. juli 2022. Når du først har registreret dig og aktiveret programmet, kan Photo Card 2 dog bruges på ubestemt tid.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.