Et billede siger mere end tusind ord, siger man. Måske netop derfor er de digitale humørikoner emojis også blevet en ekstremt populær del af vores skriftsprog, når vi skriver mails, sms’er, skriver på Facebook eller chatter på værktøjer som Messenger. Her kan de mange emojis ledsage en sætning, fx for at bløde den lidt op med en glad emoji 😊 eller de kan slet og ret gøre det helt ud for en sætning.

Fx kan en “tommelfinger op”-emoji 👍 fungere som bekræftelse på en aftale, eller en simpel hjerte-emoji ❤ kan gøre det ud for en traditionel kærlighedserklæring eller udtrykke omsorg.

Emojis giver mange muligheder

Udover at tilføje et lag af nonverbal, grafisk kommunikation til vores samtaler kan emojis også bruges som pynt eller udsmykning. Det kan eksempelvis være på en sang, du har skrevet til en festlig lejlighed, eller de kan sættes på et nyhedsbrev, du sender ud i din forening. Uanset hvordan du vælger at bruge emojis, får du med den nye, store emoji-pakke i Fordelszonen masser af vælge imellem. Faktisk mere end 3.000 styk, som du kan bruge, præcis som du ønsker. Disse emojis er fra Microsoft og er lavet til det nye Windows 11-styresystem.

Det betyder dog ikke, at de ikke kan bruges i andre versioner af Windows. Det betyder blot, at disse humørikoner har et andet grafisk præg end tidligere versioner. De er således mere 3D-agtige og har i mange tilfælde fine farveovergange, der skaber en særlig flot visuel effekt.

Brug dem i alle programmer

De 3.000 emojis ligger i Fordelszonen i en samlet pakke, og de ligger som PNG-filer. Det vil sige, at du blot skal hente dem ned på din computer, og at du herefter frit kan sætte dem ind, hvor du skal bruge dem – uanset om det er i Word, på Facebook, i en mail, eller hvor det nu passer dig.

Når de er hentet, skal de pakkes ud på din pc, og dernæst kan du bladre igennem de mange emojis direkte i Stifinder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.