Med Map Puzzle kan du lave satelitbilleder fra alle steder i verden, så længe du har koordinaterne. Programmet skal nemlig kun bruge de nøjagtige tal for længde- og breddegrader, og så kan det lave luftfotos for dig. Koordinaterne kan du fx finde i Google Maps, som virker perfekt med programmet.

Når du har indtastet koordinaterne, vælger du blot størrelsen på billedet, og her er det værd at huske, at store billeder fylder en del på pc’en. Du skal også vælge, hvor tæt på jordoverfladen billedet skal tages, og det har stor betydning for motivet: Jo højere tallet er ud for zoom, jo tættere er du på jorden, og jo mindre et areal bliver affotograferet.

Du kan tilmed vælge at få billedet i høj opløsning, så fotoet vil tage sig godt ud, og samtlige detaljer kommer med i selv større billedrammer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.