Med CCleaner kan du fjerne unødvendige småfiler fra din computer. På den måde får du ekstra harddiskplads, men også en mere overskuelig pc med færre fejlmeddelelser.

Det lille program udretter sande mirakler med at finde og fjerne overflødige filer fra din harddisk.

Din harddisk bliver konstant fyldt op af helt overflødige filer, som gemmes af Windows og af dine programmer. Men nu er det slut med pladsspild – her får du et stærkt værktøj, som rydder effektivt op på din pc.

Måske oplever du, at pladsen på din harddisk formindskes dag for dag, uden at du har gjort det mindste, endsige installeret programmer. Din oplevelse er ikke ren indbildning: Hvert sekund, din Windows-maskine kører, gemmes der megabyte efter megabyte af ubrugelige filer og mapper på harddisken: Din internetbrowser gemmer løbende billeder fra de hjemmesider, du besøger, i en midlertidig mappe, og når du installerer programmer, gemmes de filer, som er nødvendige for at gennemføre installationen.

Læs vores guide om det stærke værktøj, som rydder effektivt op på din pc, her.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.