OBS:  Nye drivere kan, ligesom andre programmer der arbejder \"under motorhjelmen på din pc, potentielt skade computeren. Vi anbefaler derfor, at du opretter et gendannelsespunkt, før du bruger Driver Booster 4.5

Driver Booster er det bedste gratis program til at holde dine drivere opdateret.

Drivere er det, der får en computer til at fungere. Drivere er små programmer, som lader Windows kommunikere med computerens dele. Hvis de ikke var der, ville intet fungere.

Derfor er det også meget vigtigt at holde driverne opdateret. Både for at sikre at Windows kører stabilt, men også fordi drivere ofte indeholder optimeringer og forbedringer af eksisterende funktioner.

Driver Booster undersøger din computer, og sørger for, at du automatisk får installeret alle de nødvendige drivere. Så er du sikker på, at din computer altid kører helt, som den skal.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.