OBS:  Nye drivere kan, ligesom andre programmer der arbejder \"under motorhjelmen på din pc, potentielt skade computeren. Vi anbefaler derfor, at du opretter et gendannelsespunkt, før du bruger Driver Booster.

Bruger du Windows 11, kan du opleve problemer med programmet. Vi anbefaler derfor, at du ikke installerer programmet på en Windows 11-computer.

Drivere fortæller, hvordan udstyr som en skærm eller et sæt høretelefoner skal spille sammen med pc’ens styresystem, og dermed sørger driverne for, at computerens komponenter fungerer optimalt. Fx kan en skærm efter en Windows-opdatering pludselig holde op med at virke, fordi skærmens driver ikke er opdateret. Derfor er det vigtigt, at de nyeste drivere altid er installeret på pc’en, men det kan være svært at gøre selv. Med Driver Booster skal du blot scanne computeren for forældede drivere, og så kan du ved lethed holde udstyret ved lige, så det er opdateret med de nyeste funktioner. Driver Booster henter nemlig automatisk driverne til udstyret fra nettet, og efter en genstart af computeren er driverne installeret..

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.