Når du arbejder med et større projekt på pc’en, har du måske prøvet at arbejde med de samme filer i en mappe på pc’en og i en mappe på en ekstern lagerenhed som fx en USB-nøgle. Det kan også være anledning til forvirring, og du kan fx risikere, at vigtige filer pludselig kun findes i den ene mappe, som ligger hjemme på pc’en og ikke på USB-nøglen, du har taget med dig.

Forvirringen kan let kommes til livs ved at synkronisere de to mapper, og det kan gøres med programmet FreeFileSync. Udvælg blot de to mapper, du vil synkronisere, og så klarer FreeFileSync resten af arbejdet. Før mapperne bliver synkroniseret, analyserer programmet desuden indholdet af mapperne, så det er let at se, hvilke filer, der bliver synkroniseret. FreeFileSync virker både med mapper på samme pc, eller mellem mapper på pc’en og en tilsluttet harddisk eller USB-nøgle.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.