Ashampoo Music Studio 2023 er et kraftfuldt og alsidigt musik-program til at redigere, klippe og brænde lydfiler.

Du kan også gemme musik fra cd'er, og så udfyldes automatisk alle manglende oplysninger om numre fra en online-database. Med programmet kan du brænde eller konvertere til forskellige lydformater, og der er også en indbygget lydeditor, hvor du kan redigere eller fjerne enkelte dele af musikken - eller opdele numre, f.eks. MP3'er, i enkelte dele, eller kombinere dem igen ved at klikke dem på plads.

Ashampoo Music Studio 2023 gør det utroligt nemt at reorganisere musikbiblioteker. Du kan redigere metadata, normalisere sange eller omdøbe numre baseret på smarte navneskemaer, der nemt kan tilpasses, og på den måde omdanne uorganiserede samlinger til velformaterede biblioteker. Med "Mix Tape" kan du lave spændende mixes af sange med overlap eller brugertilpassede pauser.

Derudover kan lyd fra eksisterende video isoleres og gemmes, f.eks. for at lave ringetoner eller til at bruge det som baggrundsmusik i hjemmelavede videoer. Den indbyggede editor gør det nemt at lave covers baseret på originale coverbilleder, eller at lave brugertilpassede designs og indlæg baseret på adskillige integrerede skabeloner. Programmer har også coversøgning til hurtigt at integrere online billeder i dine projekter.

Denne version 2023 er fuldt ud kompatibel med Windows 11 og har en opdateret brugerflade i forhold til forgængerne. Den nye coversøgning er mere fleksibel, og åbner op for flere brugertilpassede resultater.

Ashampoo Music Studio 2023

  • Fuldt ud Windows 11-kompatibel
  • Klip MP3’er
  • Brænd lyd-CD’er
  • Kopier lyd-CD’er
  • Konverter filer mellem forskellige formater
  • Rediger og auto-udfyld metadata på sange.
  • Klip og normaliser lydfiler.
  • En lang række forbedringer i forhold til version 2022

Ashampoo Music Studio 2023 koster i butikkerne 230 kroner, men som abonnent får du det nu gratis.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.