Hvis du har en eller flere cd’er liggende derhjemme, er det oplagt at lægge musikken ind på computeren. Så bliver det hele samlet ét sted frem for at være spredt ud på fysiske cd’er gemt væk på hylder, i loftrum eller i en kasse under sofaen. Men det er ikke altid helt uproblematisk at samle musikfiler på pc’en. I takt med at computeren får flere og flere musikfiler, bliver det også sværere at holde styr på samlingen og finde lige præcis det album og den sang, du skal bruge.

Musikfilerne bliver ikke altid gemt på samme måde, og ofte sker det, at filer får mystiske og uforståelige navne – eller at de slet ikke bliver navngivet, når der overføres musik fra cd’en til computeren. Det er irriterende, for det kan nemt ødelægge en omfattende musiksamling, at det pludselig ikke er til at skelne mellem kunstneres album og musiknumre, fordi filnavnene er inkonsekvente. Programmet Ashampoo Music Studio 2020 løser det problem, for med hjælp fra programmets mange smarte værktøjer kan du komme godt i gang med musik på pc’en uanset musiksamlingens størrelse. Ashampoo Music Studio 2020 er nemlig skræddersyet til at organisere musikfiler.

Programmet er fx udstyret med en smart funktion til filnavngivning, der helt automatisk sørger for, at musiknumrene bliver navngivet og sorteret korrekt. Med få klik i programmet kan du således få orden i musikfilerne, så alle musiknumre, kunstnere og album bliver organiseret i individuelle mapper på computeren.

Overfør nemt musik til pc’en

Ashampoo Music Studio 2020 gør det også let at få din fysiske musiksamling over på pc’en. Programmet har en genial indbygget funktion til at udtrække musik fra cd’er, og i modsætning til lignende programmer sørger Ashampoo Music Studio 2020 for, at filoverførslen er helt korrekt.

Filerne bliver som udgangspunkt automatisk navngivet helt efter bogen, når du overfører musik fra cd’en til pc’en. Men du kan tage skridtet længere og helt selv bestemme, hvordan musikfilerne skal navngives, og fx styre, om kunstnerens navn skal være angivet før eller efter musiknummerets titel. Det er også op til dig at vælge, hvilke numre der skal overføres fra cd’en. Programmet markerer automatisk alle numrene til at starte med, men hvis der er et eller to numre fra cd’en, du aldrig lytter til, kan du nemt fravælge dem, så de ikke optager unødig plads på harddisken.

Ashampoo Music Studio 2020 giver utrolig mange muligheder for at organisere og justere musikken, og programmet er tilmed helt gratis for dig, der læser Komputer for alle. Normalt koster det ellers 200 kroner, men du kan hente det til nul kroner i Fordelszonen. Du skal blot registrere dig som bruger hos programmets producent, Ashampoo, og så kan du bruge Music Studio 2020 gratis på ubestemt tid og sikre dig, at din musiksamling altid er velorganiseret.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.